Eile andsid Lääne-Viru maavalitsuse juures tegutsev Lääne-Viru tervisenõukogu ja Europe Directi teabekeskus koos oma partnerite politsei ja maanteeametiga Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonnale üle hulga ristsõnu, värviraamatuid, joonistustarbeid, ohutusalaseid materjale ja komme.
Eile andsid Lääne-Viru maavalitsuse juures tegutsev Lääne-Viru tervisenõukogu ja Europe Directi teabekeskus koos oma partnerite politsei ja maanteeametiga Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonnale üle hulga ristsõnu, värviraamatuid, joonistustarbeid, ohutusalaseid materjale ja komme. Foto: Marianne Loorents

Eile andsid Lääne-Viru maavalitsuse juures tegutsev Lääne-Viru tervisenõukogu ja Europe Directi teabekeskus koos oma partnerite politsei ja maanteeametiga Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonnale üle hulga ristsõnu, värviraamatuid, joonistustarbeid, ohutusalaseid materjale ja komme. Lääne-Viru maavalitsuse terviseedenduse spetsialist Kaidy Aljama ütles, et värviraamatud on lastele, kes EMO-sse satuvad ja seal ootama peavad, ent ohutusalased materjalid sellest, kuidas turvaliselt tegutseda ja ohu korral käituda, on mõeldud kõigile.

Kommentaarid
Copy