Korraliku tööpäevaga saab joostud sada kilomeetrit

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cris Poll üheksa tunni jooksul lõunapausile aega ei kulutanud ning rüüpas võistluse vältel vaid vett ning geeli ja nosis soolaleiba.
Cris Poll üheksa tunni jooksul lõunapausile aega ei kulutanud ning rüüpas võistluse vältel vaid vett ning geeli ja nosis soolaleiba. Foto: Erakogu

Kui väsimatu jooksumees Cris Poll laupäeva varahommikul kell seitse Haanjas võistlusrajale suundus, pidi ta kottpimedas peaaegu ära eksima. Esimesed pealampidega võistlejad panid ees ajama ning järgmised jäid kaugele nende selja taha.

“Kõik panid pealambid pähe. Ma mõtlesin, et ma ei pane – kõikidel ju on, siis on valge. Ja jookseme esimesel ringil niikuinii koos. Aga esimesed läksid eest ära. Tagant kedagi ei tulnud. Pidin pingutama, et märke näha,” kõneles Poll ja lisas, et mõtles korra isegi sellele, et ehk peab tagantpoolt kellegi, kel pealamp, järele ootama.

Esimesed kaks meest katkestasid ning umbes poole jooksust kolmandat kohta hoidnud Cris Poll (SK ProRunner) võitis sajakilomeetrisel distantsil ajaga 9.08.22 esimese koha. Poll edestas teisena lõpetanud konkurenti 20 minutiga, kuid tema tulemus jäi Rait Ratassepa möödunudaastasele võidutulemusele alla täpselt tunni võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles