Einar Vallbaum on vallavanem kirega

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Einar Vallbaum oli ainuke kandidaat Viru-Nigula vallavanema kohale. Väärikaid ja uhkeid ameteid pidanud mees osutus valituks.
Einar Vallbaum oli ainuke kandidaat Viru-Nigula vallavanema kohale. Väärikaid ja uhkeid ameteid pidanud mees osutus valituks. Foto: Meeli Eelmaa

Üleeilsel Viru-Nigula vallavolikogu istungil valiti üksmeelselt vallavanemaks kunagine riigikogu liige, endine Lääne-Viru maavanem ärimees Einar Vallbaum.

Valimisliidu Meie Kodu esinumbri Einar Vallbaumi esimene õnnitleja oli tema elukaaslane, kes oli rahul ja rõõmus. “Naine (Tea Treufeldt – toim.) on harjunud minu poliitilise karjääriga.

Ta sai ka ise valitud Haljala vallavolikogusse. Meil on väga poliitiline perekond,” ütles Vallbaum. Vallavanem, kes on pidanud tähtsaid ameteid, arvas, et töö, mis nüüd algab, on eelnevatest raskem. “Eraettevõtluses saad otsustada üksinda, aga siin piiravad seadused, tähtajad, kuupäevad. Sama protsess on olnud ka maavalitsuses,” märkis Vallbaum, kelle poliitikutee sai alguse Kunda linnavolikogust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles