Lääne-Viru lauljad ja muusikud Eesti Laulule ei kibelenud

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Born (paremal) on osalenud Eesti Laulu konkursil kolm korda. 2015. aastal kõige edukamalt, kui saavutas koos Stig Rästaga esitatud lauluga “Goodbye to Yesterday” võidu. Sel aastal ta aga konkursil osaleda ei plaani.
Elina Born (paremal) on osalenud Eesti Laulu konkursil kolm korda. 2015. aastal kõige edukamalt, kui saavutas koos Stig Rästaga esitatud lauluga “Goodbye to Yesterday” võidu. Sel aastal ta aga konkursil osaleda ei plaani. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eile pärastlõunal saabus lõpptähtaeg esitada värskeid muusikapalu kümnendat korda toimuvale konkursile Eesti Laul.

Virumaa Teataja uuris, millised plaanid on seoses konkursiga, mille võitja pääseb tuleva aasta maikuus esindama riiki Eurovisioni lauluvõistlusele Portugali pealinna Lis­saboni, Lääne-Virumaalt pärit lauljatel, laulukirjutajatel ja muusikutel. 

Küsitletud valdavalt oma osalemist konkursil ei kinnitanud. Ainsana on Eesti Laulule võistlema minekule varem vihjanud Kaire Rapur: laulja mainis konkursil osalemise plaani läinud suvel, mil ta koos bändiga oma Toolse koduõuel korraldatud minikontserdil plaadimaterjali salvestas. Rapurilt endalt ei õnnestunud eile sellekohast kinnitust saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles