Roman Kusma esitati Marko Tormi vastu linnapea kohale

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Torm (taamal) pidi enne linnapeaks saamist seisma vastakuti oma hiljutise erakonnakaaslase Roman Kusmaga, kes protestiks reformierakonna valimislubadustest taganemisele koalitsioonist lahkus ning sai hoopis opositsiooni linnapeakandidaadiks.
Marko Torm (taamal) pidi enne linnapeaks saamist seisma vastakuti oma hiljutise erakonnakaaslase Roman Kusmaga, kes protestiks reformierakonna valimislubadustest taganemisele koalitsioonist lahkus ning sai hoopis opositsiooni linnapeakandidaadiks. Foto: Meelis Meilbaum

​Rakvere linnavolikogu valis linnapeaks senise maavanema Marko Tormi ja suurendas linnavalitsuse koosseisu seitsmeliikmeliseks.

Andres Jaadla esitas opositsiooni linnapeakandidaadiks reformierakonnast lahkunud Roman Kusma, kes nentis enne hääletust, et tema tõenäosus linnapeaks valituks saada on väike, kuid püssi ta põõsasse heitma ei hakka.

“Ma tahaksin, et linna juhtimises oleks rohkem inimlikkust ja vähem poliittehnoloogiat, ning luban, et kui mind valitakse, viibin rohkem Rakveres kui komandeeringutes,” kõneles Kusma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles