Eeloleva nädala esimeses pooles lund oodata ei ole

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügis.
Sügis. Foto: Aarne Mäe / Virumaa Teataja

Eeloleva nädala esimese poole päevased õhutemperatuurid jäävad kümne plusskraadi piiresse ja lumesadu oodata ei ole.

Esmaspäeval jõuab Läänemerele madalrõhulohk, mille servast hakkavad pilved alates läänest mandri suunas liikuma. Öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 5-10, öö hakul saartel ja looderannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 2-4, rannikul kuni 7 kraadi. Esmaspäeva päeval pilvisus tiheneb. Lääne-Eestis hakkab hoovihma sadama ja pärastlõunal levib sadu läänest itta. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-11 m/s, õhtul pöördub tuul läände. Sooja on 5-9 kraadi.

Teisipäeva öö hakul sajab Ida-Eestis veel kohati hoovihma, kuid öö jooksul kaugeneb madalrõhulohk Eesti kohalt itta ja viib sajupilved kaasa. Ilm on pilves selgimistega, puhub läänekaaretuul 3-9, rannikul kuni 11 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi. Teisipäeva päeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Ilm on vähese ja vahelduva pilvisusega ning sajuta. Puhub edelatuul 3-9, rannikul kuni 11 m/s. Sooja on 6-9 kraadi.

Kolmapäeval mõjutab ilma kõrgrõhkkond. Öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 3-8, rannikul kuni 11 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +3, rannikul kuni +5 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-10 m/s. Sooja on 3-5, saartel kuni 8 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles