Keskerakond tõmbas kübarast jänese

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Varek koos perega tänavu suvel Palmse mõisas oma 40. sünnipäeva tähistamas. Tütar Riin Oolma (12), poeg Raido Oolma (16) ja kaasa Raudo Oolma.
Triin Varek koos perega tänavu suvel Palmse mõisas oma 40. sünnipäeva tähistamas. Tütar Riin Oolma (12), poeg Raido Oolma (16) ja kaasa Raudo Oolma. Foto: Meelis Meilbaum

Pärast seda, kui Keskerakond oli nimekirja kokku pannes jõudnud oma otsingutel Triin Varekini, võttis viimane päris mitu nädalat mõtlemisaega. Geenides seni peidus olnud poliitikahuvi sai aga võitu ja perekonna toel tuli jah-sõna ära.

Rakvere abilinnapeaks kerkinud Triin Vareki üllatus oli suur, kui põllumajandusettevõtja Urmas Laht, kes paljude jaoks mõneti ootamatult otsustas sukelduda tänavu Rakvere poliitellu, tegi talle ettepaneku tulla keskerakonna nimekirja esinumbriks.

Sellega tõmbas rohkem ettevõtjana tuntud, kuid aastaid tagasi ka parlamenti kuulunud Laht kübarast jänese, sest keskerakond jõudis üle aastate lõpuks taas Rakveres koalitsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles