Tuul hakkab vaikselt järele andma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents

Pühapäeval Lapimaa kohale taanduva madalrõhkkonna järel annab tuul eeloleva nädala esimeses pooles küll järele, ent ilm jääb heitlikuks ja öised miinuskraadid muudavad teed libedaks.

Esmaspäeval kaugeneb madalrõhkkond Lapimaa kohale ja selle mõju väheneb. Öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 3-10 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3, saartel kuni +5 kraadi. Esmaspäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm ja kohati võib sadada vihma või lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 3-9 m/s. Sooja on 3-6 kraadi.

Teisipäeva öösel  võib hääbuva madalrõhkkonna servast kohati veel lörtsi või vihma sadada. Taevas on vahelduvalt pilves. Kohati võib sadada vihma ja lörtsi. Puhub läänekaaretuul 3-8 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +3 kraadi. Teisipäeva päevaks tugevneb kõrgrõhuharja mõju. Taevas on vahelduvalt pilves. Kohati võib sadada vihma ja lörtsi. Puhub läänekaaretuul 3-8 m/s. Sooja on 3-6 kraadi.

Kolmapäeva öö möödub kõrgrõhuharjas. Ilm on pilves selgimistega. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 5-10 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3, saartel kuni +5 kraadi. Kolmapäeva päeval jõuab Skandinaaviast kohale madalrõhulohk. Ilm on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 2-7 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles