Aasta isa iga päev

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm põlvkonda Mäeotsi on ühtehoidev perekond, kelle meelest sobib nende paps Jaan Mäeots aasta isa tiitlit kandma. Mäeotsade  järeltulijad on ühel selle aasta kaunil suvepäeval kõik koos fotole püütud.
Kolm põlvkonda Mäeotsi on ühtehoidev perekond, kelle meelest sobib nende paps Jaan Mäeots aasta isa tiitlit kandma. Mäeotsade järeltulijad on ühel selle aasta kaunil suvepäeval kõik koos fotole püütud. Foto: Erakogu

Jaan Mäeots teadis, et pühapäeval on Tallinnasse minek. Tütre juurde. Isadepäeva hommikul selgus tõde: sel aastal oli ta üks tugevamaid kandidaate aasta isa tiitlile ja koos perega tuleb minna Estoniasse galale. Tublil mehel jäi küll sedakorda tiitel Kadrinasse toomata, Eesti Naisliit tunnistas tänavu aasta isaks kuue lapse papa Ida-Virumaalt. Ometi, nagu ütlevad perekond Mäeotsa lapsed, on isa kogu aeg aasta isa.

Jaani abikaasa Anne räägib, et nad olid lastega kokku leppinud, et kohtuvad pühapäeval poole kümne paiku Kadrinas ja annavad isale üle iseloomustuse. Selle, mille nad edastasid naisliidule. Selline ootamatus üllatas, lausa ehmatas tublit pereisa.

Mäeotsa pereisa Jaan (59) on lastekodu poiss, kes kolmeaastasena lapsendati perekonda, kus kasvatati üles suure südamega ja hea huumorimeelega ning armastava ja sportliku vaimuga mees. Nii seisab tema laste kirjutatud iseloomustuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles