Väike-Maarja vallas jääb volikogu juht samaks

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värske Väike-Maarja volikogu esimees Ene Preem (hääletussedeliga) jätkab talle tuttavat tööd. Volikogu aseesimehe valimisel lasti hääletuskasti aga 18 sedelit Hans Kruusamäe nimega.
Värske Väike-Maarja volikogu esimees Ene Preem (hääletussedeliga) jätkab talle tuttavat tööd. Volikogu aseesimehe valimisel lasti hääletuskasti aga 18 sedelit Hans Kruusamäe nimega. Foto: Marianne Loorents

Viimasena Lääne-Virumaa kaheksast kohalikust omavalitsusest valis endale volikogu esimehe ja aseesimehe eile õhtul Väike-Maarja vald, kellega on liidetud Rakke.

Kui eelmine istung jäi ära, sest kohale tuli vaid neli rahvaasemikku, siis nüüd oli 19 volikogu liikmest kohal 18. Ainsana puudus tööülesannete tõttu Saaremaal viibinud Sven Kesler valimisliidust Terve Vald.

Volikogu esimeheks esitas senine vallavanem Indrek Kesküla koalitsiooni poolt seni Väike-Maarja volikogu juhtinud Ene Preemi. Volikokku asendusliikmena pääsenud Preemi poolt oli 15 ja vastu kolm volikogu liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles