Vabatahtlike innustaja: Vaeküla õpetaja jõudis parimate sekka

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaeküla kooli õpetajat ja skautide ringi juhti Andres Lillemägit tunnustati spordisõprade inspiratsioonipäeval.
Vaeküla kooli õpetajat ja skautide ringi juhti Andres Lillemägit tunnustati spordisõprade inspiratsioonipäeval. Foto: Rene Jakobson

Vaeküla kooli õpetaja ja skautide ringi vedaja Andres Lillemägi kutsuti spordisõprade inspiratsioonipäevale, kus austati ka aasta spordivabatahtlikke. 

Kuus aastat Vaeküla koolis töötanud õpetajat ja skautide ringi vedajat tabas kohapeal üllatus: missiooniga pedagoogi tunnustati kui Eesti aasta spordivabatahtlike innustajat koolis.

Andres Lillemägi rääkis oma tööst, meenutades suve, kui tormis ja tuules toimunud ööjooksule Rakveres läks ta koos oma kooli ja skautide ringi poistega vabatahtlikuks. Et nad mõistaksid, et alati tasub kaaluda ka võimalust teha asju tasuta. Peale vägevat jooksuüritust tuli üks poiss tema juurde ja kiitis, kui vahva kõik oli, ja tänas, et õpetaja oli teda kaasanud. See oli õpetajale ülim kiitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles