Helksiine tegi üllatuspeo diskobussis

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõbus peoseltskond, mille keskel lillesülemiga Helksiine lilleäri omanik ja perenaine Valvi Kool.
Lõbus peoseltskond, mille keskel lillesülemiga Helksiine lilleäri omanik ja perenaine Valvi Kool. Foto: Aarne Mäe

Lilleäri Helksiine tähistas vahval moel 20 tegutsemisaasta täitumist. Lilleäri omanik ja perenaine Valvi Kool kutsus oma töötajad ja koostööpartnerid esmaspäevaõhtusele meeleolukale peobussituurile.

Külalistel paluti vaid saabuda ettenähtud ajal parklasse ja võtta kaasa hea tuju. Bussi sisenejaid ootas aga tõeline peoruum baarinurga ja mugavate istmetega. Buss tegi kolme-neljatunnise ringi mööda Virumaad ning külalised said lõbusalt laservalguse vihus ja tossu käes tantsu lüüa nagu päris diskosaalis.

Helksiine alustas 20 aasta eest väikese poekesega Rakveres Laada tänavas (avamine oli 13. novembril kell 13 aadressil Laada 13), nüüd on sel tiheda konkurentsiga (Rakveres on tosin lillemüügikohta) alal ettevõttel kolm müügipunkti: Laada ja Posti tänava nurgal, Lilleoru poes ja Kroonikeskuses. Lisaks on neil hulk püsikliente.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles