Postimehe trehvunksil kõneldi toidust

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe trehvunksil kõneldi toidust.
Postimehe trehvunksil kõneldi toidust. Foto: Meelis Meilbaum

Eile õhtul Berliini Trahterisse kogunenud Postimehe trehvunksi külalised ei uurinud, kust pärineb liha nende taldrikul. Ometi oli toit selle õhtu olulisim teema.

Postimehe ja Virumaa Teataja koostöös sündinud trehvunksil vesteldi geneetiliselt muundatud toiduainetest ja arutleti filosoofilistesse sfääridesse kaldudes inimühiskonna tuleviku üle.

Iga päev sünnib ­maailma 230 000 inimest ja neile ­kõigile on vaja süüa.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles