Kauni kingipaki sees olnud ... pealuud piiluvad Rakvere teatri peakunstnik Eveli Varik, küljendaja Toomas Erapart ja peatoimetaja Aarne Mäe.
Kauni kingipaki sees olnud ... pealuud piiluvad Rakvere teatri peakunstnik Eveli Varik, küljendaja Toomas Erapart ja peatoimetaja Aarne Mäe. Foto: Meelis Meilbaum

Virumaa Teatajal oli eile suur sünnipäevapidu. 1925. aastal ilmuma hakanud maakonnaleht pühitses 92. tähtpäeva. Peoks oli põhjusi veelgi: hiljuti kolis lehetoimetus uutesse ruumidesse Rakvere kesklinnas. Virumaa Teatajat võisid külastada kõik soovijad: nii need, kes aitavad meil luua ajalehte kui ka need, kellest sünnivad meie lood ja kellega koostöös saame teha parimat ajakirjandust.

Meil oli au tervitada vaid neli päeva Virumaa Teatajast vanemat vabadusvõitlejat ja metsavenda Ruuben Lamburit. Eaka sünnipäevalapsega vahetab õnnesoove ajakirjanik Anu Viita-Neuhaus.
Meil oli au tervitada vaid neli päeva Virumaa Teatajast vanemat vabadusvõitlejat ja metsavenda Ruuben Lamburit. Eaka sünnipäevalapsega vahetab õnnesoove ajakirjanik Anu Viita-Neuhaus. Foto: Meelis Meilbaum
Ettevõtja Roman Kusma toodud suhkruvaba tiramisutort viis keele alla kõigil maiamokkadel.
Ettevõtja Roman Kusma toodud suhkruvaba tiramisutort viis keele alla kõigil maiamokkadel. Foto: Meelis Meilbaum
Kommentaarid
Copy