Paabu maitse oli tänavu magusmõrkjas ja jätkuvalt tšilliste nootidega

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile võtsid hoidistajad Art Café hoovimajas vastu oma preemiad: Ago Liiband, Gunbritt Lille, Ave Laisaar, Ülle Sillandi ja Endla Oti esindaja, poeg Andres Ott.
Eile võtsid hoidistajad Art Café hoovimajas vastu oma preemiad: Ago Liiband, Gunbritt Lille, Ave Laisaar, Ülle Sillandi ja Endla Oti esindaja, poeg Andres Ott. Foto: Meelis Meilbaum

Virumaa Teataja ja Käänu Talu seitsmendat korda kokku kutsutud Paabu konkursile laekus 76 hoidist üle Lääne-Virumaa. Tänavu oli eriauhind välja kuulutatud pihlakahoidistele ning see lisas maitsebuketti magusmõrkjaid nüansse.

“Isegi siis, kui aiapidajale on suvi kehv, on heal perenaisel nutti hoidistamiseks,” märkis Virumaa Teataja peatoimetaja Aarne Mäe.

Kolme auhinna vääriliseks tunnistatud Endla Ott osales Paabu konkursil esimest korda ja ütles, et tänavu oli eriline aasta – ta katsetas 15 eri hoidisega. Magusas kategoorias parima tiitli saanud tomati-õunamarmelaad oli ka kuue lapselapse vanaema enda meelest tema tänavustest loometöödest parim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles