Roela neiu pistab küpsetussaates rinda kogenud tegijatega

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saade “Eesti parim pagar” võeti üles suvel. Nüüd jääb ainult jälgida, kuidas noorel läänevirulasel Marleen Paberitil läheb.
Saade “Eesti parim pagar” võeti üles suvel. Nüüd jääb ainult jälgida, kuidas noorel läänevirulasel Marleen Paberitil läheb. Foto: TV3

Sel nädalal asuti telesaates taas otsima Eesti parimat pagarit. Kaheteistkümne osaleja seas võistleb tiitli nimel Roelast pärit Marleen Paberit, kes on nii hooaja kui ka saate ajaloo noorim osaleja.

Rakvere gümnaasiumi 9. klassis õppiv Marleen Paberit (15) läks saatesse “Eesti parim pagar” pikemalt mõtlemata. “Nägime emaga televiisorist reklaami, et saatesse oodatakse uusi osalejaid. Ema tegi nalja, et sa võiksid osaleda,” meenutas Marleen, kes kaks korda seda endale öelda ei olnud lasknud. Saatesse kandideerimise avaldus läks teele, õige varsti kutsuti ta kohtunike ette.

Oma küpsetamisoskuse näitamiseks võttis ta kaasa viit sorti trühvleid. “Ma pole üldse kindel, kas kaasa võetu oli kõige olulisem, neid huvitas rohkem minu olemus, kust ma tulen ja mida ma teen,” kõneles Marleen, kes umbes 300 kandidaadi seast saates osalemiseks välja valiti. Konkurents olnud tema sõnul tihe ja tasavägine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles