Sushi Tiger avas õdusa lounge’i

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul avas suširestoran Sushi Tiger Eesti Posti endistes ruumides laienduse, mis kannab nime Tiger Lounge ja hakkab avatud olema neljapäevast laupäevani ning hiliste tundideni.

Restorani Sushi Tiger omanik Aire Kronberg ütles, et öiseid joodikuid nad püüdma ei hakka, küll aga on nende lounge’i oodatud viiskas ja kultuurne seltskond, kes soovib nautida huvitavaid kokteile ja teistsugust, kergete suupistetega menüüd.

Nüüdsest on toitlustuskoht kolmeosaline: esimesel korrusel on suširestoran, teine korrus on peamiselt koolituste korraldamise päralt ja Eesti Posti endistes ruumides asub lounge.

Lounge’i avamise kasuks otsustati Kronbergi sõnul seepärast, et tihtipeale näevad nad õhtul kell 22 suširestorani sulgedes, et inimesed tahaksid natuke kauemaks jääda.

“Rakveres pole viisakat lounge’i-taolist kohta, kus oleks mõnus mõned kokteilid juua, kas enne baari minekut või koju suundumist. Inimesed ütlevad, et nad tahaksid veel tunnikese või paar istuda,” selgitas Kronberg.

Lounge’i on ehitatud väike lava, kuhu on plaanis tuua huvitavaid esinejaid, DJ-sid ja stand-up-koomikuid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles