Rakvere sai jagu TTÜ/Kiilist ning kohtub Saaremaaga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirill Krasnevski.
Kirill Krasnevski. Foto: Meelis Meilbaum

Avalahingu võitis Rakvere 3:0 (25:11, 25:21, 25:17) ja ka teisel korral, neljapäeval võõral väljakul sai meistriliiga meeskond sama skooriga võidu, alistades esiliiga tiimi geimidega 25:11, 26:24 ja 25:18.

Rakvere edukaim skoorija oli 15 punktiga (+12) temporündaja Siim Ennemuist, kes lõi 12 tõstest punktideks kaheksa, lisas kuus silma blokiga ja kostitas vastaseid serviässaga. Peatreener Andres Toode sõnul pole hiljuti meeskonnaga liitunud valgevenelane Kirill Krasnevski veel heas mänguvormis ning seetõttu andis juhendaja karikamängus talle ohtralt mänguaega. Nurgaründaja arvele kogunes 14 punkti (+10). Kogu Rakvere meeskonna servi vastuvõtt oli 70,8 protsenti, rünnakuid lahendati 52,4-protsendiliselt.

TTÜ/Kiili jäi hätta eelkõige rünnakul: kui servid saadi kätte 57,4-protsendiliselt, siis rünnakul oli meeskonna õnnestumise protsent vaid 36,4. Madis Pärtel oli üheksa punktiga (+6) kaotajate resultatiivseim. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles