Tugevat teotahet tunnustati aumärgiga

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anneli Mikiver ­võttis siseminister Andres Anveltilt aumärgi vastu küll ainuisikuliselt, kuid viis selle ­Väike-Maarjasse kõigile neile ­naistele, kes kodukoha arengusse ­panustavad.
Anneli Mikiver ­võttis siseminister Andres Anveltilt aumärgi vastu küll ainuisikuliselt, kuid viis selle ­Väike-Maarjasse kõigile neile ­naistele, kes kodukoha arengusse ­panustavad. Foto: Annika Haas

Üleeile andis siseminister kodanikupäeva aumärgi 15 inimesele, kes on oma tegevusega ühiskonnas jälje jätnud. Pidulikul tunnustamisüritusel ajaloomuuseumi Suurgildi hoones võttis märgi vastu ka Anneli Mikiver.

Väike-Maarja gümnaasiumi tugiisik, Lääne-Viru rakenduskõrgkooli sotsiaaltöö õppetooli tudeng ja naiskodukaitse Väike-Maarja jaoskonna esinaine Anneli Mikiver on tegus mitmel alal.

Ta on riigikaitsega olnud seotud peaaegu kümme aastat, neist poole tegutsenud naiskodukaitse Viru ringkonnas vabatahtliku juhina. Tema eestvedamisel taasasutati Väike-Maarjas naiskodukaitse jaoskond, mida ta juhib aastast 2014.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles