Rakveres selgusid politsei meistrid võrkpallis ja sulgpallis

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalal Rakveres peetud politsei- ja piirivalveameti sügisspartakiaadil selgitati politsei meistrid võrkpallis ja sulgpallis ning võeti mõõtu sangpommi rebimises, linna­orienteerumises ja ergomeetrite neljavõistlusel.

“Mul on hea meel, et meie inimestel on raske töö kõrvalt aega ka sportimiseks,” sõnas politsei spordiliidu president Allar Raja ja kutsus kõiki osalejaid üles endaga mõõtu võtma. “Astun ise võistlustulle sulgpallis ja ergomeetrite neljavõistluses ning teil kõigil on võimalus mind võita.”

Sulgpallis oli naistest ülekaalukalt parim Margit Maidla politsei- ja piirivalveameti õigusbüroost. Lisaks üksikmängu võitmisele oli ta parim ka paarismängudes koos Tiina Velleti ja Marek Undiga. “Üksikmängu võit nii lihtsalt ei tulnud, kuid eks spordis on õnne ka vaja ja seekord lihtsalt tuli mäng hästi välja,” kommenteeris Maidla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles