Martti Juhkami ja Tourcoing jõudsid karikasarjas esikaheksasse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantsusmaa võrkpalli karikavõistlustel teisipäeval peetud teise ringi kohtumisel maitses rakverlane Martti Juhkami koos oma koduklubiga Tourcoing võidurõõmu, alistades 3:1 (–20, 22, 24, 20) Montpellier’.

“Alustasime natuke ettevaatlikult ja vastane sõitis meist rahulikult üle,” rääkis Juhkami matši avageimi kirjeldades. “Teises geimis hakkasime vabamalt mängima, saime hea emotsiooni üles ja selle pealt hakkasid pallid kaitses üles tulema ning rünnakul maha jääma. Montpellier oli füüsiliselt meist oluliselt võimsam meeskond ja seetõttu meie võitu paljud ei oodanud.”

Et karikamängude kohta pole prantslastel kombeks statistikat avaldada, ei osanud rakverlasest nurgaründaja enda punktipanuse kohta väga palju kosta. “Usun, et mõlemal meeskonnal oli rünnakuprotsent madalapoolne, sest oli palju väga pikki pallivahetusi,” ütles ta. Isiklikus plaanis hindas ta blokki, servi ja vastuvõttu üheks hooaja parimaks. Samas lisas enesekriitiliselt, et oleks võinud rünnakul olla natuke osavam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles