Kaidi Kivioja kuulutati taas parimaks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta parimaks triatlonisportlaseks naiste seas kuulutati Kaidi Kivioja. Parima meestriatleedi tiitli võitis Marko Albert.
Aasta parimaks triatlonisportlaseks naiste seas kuulutati Kaidi Kivioja. Parima meestriatleedi tiitli võitis Marko Albert. Foto: Jüri Suurkivi

Nädalavahetusel tunnustas Eesti Triatloni Liit aasta parimaid ning lausa kuuendat korda valiti parimaks triatleediks naiste seas Rakvere sportlane, möödunud suvel olümpiadebüüdi teinud Kaidi Kivioja.

24-aastase Kivioja lõppenud hooaega jäid ennekõike meenutama tema neljas tulemus koduselt Euroopa karikaetapilt Tartus ja esikümnekoht triatlonisprindi Vana Maailma meistrivõistlustelt. Hooaja parimaks võistluseks pidas Kivioja ise aga triatloni MM-sarja neljandat etappi Suurbritannias Leedsis, kus maailma absoluutse paremikuga jõudu katsunud eestlanna lõpetas olümpiadistantsi 16. kohaga.

Lõppenud hooajaga ta rahule siiski ei jäänud, kuna salamisi loodetud uut arenguhüpet pärast edukat Rio olümpia aastat veel ei järgnenud. “Ma ei olnud päris mina ise sel hooajal. Pingutasin väga tugevasti, ent soovitud edu jäi saavutamata. Tagasi vaadates tajun hetki, mil sai valesti toimitud ja treeningutega üle pingutatud. Vahepeal oleks tulnud pidurit vajutada ja puhata,” analüüsis Kivioja lõppenud spordiaastat. Siiski on Kivioja enda sõnul pettumusest üle saanud ning peagi algavad tõsisemad ettevalmistused uueks hooajaks. Selleks siirdub Eesti esitriatleet pikaajalisse treeninglaagrisse Ameerika Ühendriikidesse, kus ta tugeva tasemega treeningurühmas püüab esmajärjekorras enda ujumiskiirust parandada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles