Esimene nutikassadega varustatud maapood valmis Väike-Maarjas

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikemaarjalased nimetasid eilset Konsumi avamist vallakeskuses majandus-kultuuriliseks sündmuseks, mida jäädvustati pildistamisega kauaoodatud poe­hoone taustal.
Väikemaarjalased nimetasid eilset Konsumi avamist vallakeskuses majandus-kultuuriliseks sündmuseks, mida jäädvustati pildistamisega kauaoodatud poe­hoone taustal. Foto: Marianne Loorents

Eile ennelõunal avas Väike-Maarjas uksed Coop Eesti Keskühistusse kuuluv riigi sajas Konsum. Kohtuvaidluste kiuste kerkinud poe rajamisele kulus detailplaneeringu algatamisest lindilõikamiseni kaks aastat.

Konsumi valmimisele eelnenud takistustel ja vägikaikaveol pidupäeval pikalt ei peatutud. Kauplust haldava Järva Tarbijate Ühistu juhatuse esimees Tõnu Uibopuu nentis vaid, et kõik on hea, mis hästi lõppeb. “Ajastus on hea,” lausus ta jõuluaja algust silmas pidades.

Uibopuu sõnul võidavad kohalikud elanikud uue kaupluse tulekust. “Sest ma tean, et [Oleg] Gross lubas nädal aega kõvasti allahindlusi teha. Nii et rahvas on juba meie tulekuga võitnud. Lisaks konkurentsile pakume inimestele täiendavat sortimenti ja loodame, et tänu sellele peavad kohalikud elanikud vähem käima Rakveres ostlemas,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles