Viktoriin tantsudega Eesti filmidest

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Tantsud Eesti filmidest”.
“Tantsud Eesti filmidest”. Foto: Rünno Lahesoo

Sarjas “RT esitleb” tuleb esmaspäeval, 4. detsembril kell 19 Rakvere teatri väikeses saalis lavale Tallinna Tantsuteater, et korraldada lavastuslik filmiviktoriin ja esitada tantse Eesti filmidest.

Heili Lindepuu filmiviktoriin ja lavastus “Tantsud Eesti filmidest” koosneb kahest poolest. Esimene neist, kus laval vanemuislased Jaanus Tepomees ja Veiko Porkanen, on 2014. aasta tARTuFFi filmifestivali etenduskunstide programmiks valminud meelelahutuslik viktoriin-lavastus, mis pakub publikule võimaluse olla nii pealtvaataja kui ka aktiivne osaleja. 

Esitatakse katkendeid tuntud Eesti filmidest, kuid mitte alati kõige äratuntavamas võtmes. Katked on tõstetud kas uudsesse žanri, edasi on antud filmi atmosfääri või kasutatakse üksnes kehakeelt. Huumorit ja nuputamist leidub parasjagu ning viktoriin-lavastus on jõukohane igale keskmisele Eesti filmide vaatajale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles