Tapa vallas pannakse ametisse kolm abivallavanemat

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alari Kirt, Valimisliit Valgejõgi, 298 häält, Tapa vald.
Alari Kirt, Valimisliit Valgejõgi, 298 häält, Tapa vald. Foto: Arvet Mägi

​Tapa vallavolikogu kinnitas viimatisel istungil vallavalitsuse struktuuri ning teenistujate koosseisu, mille järgi hakkab uuest aastast ametis olema kolm abivallavanemat.

Abivallavanematest saavad ühtlasi osakonnajuhatajad. Luuakse kolm suurt osakonda: haldusosakond, haridus- ja sotsiaalosakond ning arendus- ja finantsosakond, lisaks jääb eraldi üksuseks kantselei. Muutused toimuvad järgmise aasta alguses seetõttu, et kuigi Tamsalu ja Tapa vald on ühinenud, tegutsevad vallavalitsused kui ametiasutused eraldi aasta lõpuni.

Tapa vallavanem Alari Kirt ütles, et kahe abivallavanema koha täitmiseks korraldatakse konkurss. Haldusküsimuste eest vastutava abivallavanema kohta pakutakse Andrus Freienthalile, kes on praegu abivallavanem Tapal. Kirt selgitas, et Freienthal on varem võetud tööle konkursi korras ning teinud aastaid sarnast tööd. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles