Talendid koju: jõuline ääremängija Renato Lindmets on Tarvas tagasi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renato Lindmets.
Renato Lindmets. Foto: Arvet Mägi

Viimati 2013. aastal BC Rakvere Tarvas meeskonnaga Eesti korvpalli meistriliigas pronksmedali kaela saanud Renato Lindmets on juurte juures tagasi ja tõmbab selga Rakvere SK Tarvas mänguvormi.

Tapalt pärit 33-aastase ja 202 sentimeetrit pika jõulise ääremängija liitumist kinnitanud Rakvere meeskonna mänedžer Arnu Lippasaar lausus, et mehe endise tööandja Tallinna Kalev / TLÜ esindaja allkiri üleminekut lubaval avaldusel on käes ning teisipäeval näeb pallurit Tarva treeningul. “Mul on hea meel, et üks Lääne-Virumaa mängumees on koju tagasi toodud,” lausus Lippasaar.

Renato Lindmets, kelle registreerimine meeskonda ootab alaliidus veel ees, tõmbab rakverlaste mänguvormi selga just sobival hetkel: Eesti meistrivõistluste teises liigas algavad peagi vahegrupimängud ning täiendava korvialuse jõu tulek kulub suurte sihtidega RSK Tarvas tiimile marjaks ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles