Kui ise vaipa puhtaks ei saa, tulevad appi profid

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Õuna ­oskuslik vaiba­pesu käib uute masina­tega.
Indrek Õuna ­oskuslik vaiba­pesu käib uute masina­tega. Foto: Meelis Meilbaum

Rakveres Parkali tänaval endises tanklas avas äsja uksed vaibapuhastus. Võib, vaip kaenlas, ise kohale tulla, aga kasutada saab ka vaibakulleri teenust: must vaip viiakse kodust ära ja tuuakse paari päeva pärast puhtana tagasi.

Tegemist on pealinnas eripuhastust ja hoolduskoristust pakkuva firmaga Go Clean, kes on pool aastat pakkunud ka vaibapuhastusteenust.

Ettevõtte juhataja Andrus Nikiforov rääkis, et Rakverre tulek oli puhas juhuste kokkulangemine: nemad otsisid Tallinnas vaibapuhastusele suuremaid ruume ning rakverlanna Veronika Talja, kellega nad puhastusteeninduse alal olid varem koostööd teinud, otsis tööd. Igati sobivad ruumid leitigi Rakvere kesklinnas tühjalt seisnud tankla näol. “Meie uutele seadmetele on Rakveres sobilikud tingimused, ning kuna logistika on Tallinna ja Rakvere vahel hea, toome vaibad Tallinnast Rakverre puhastusse,” rääkis Nikiforov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles