Enne apteeki tormamist vaadake üle oma toidusedel!

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Talvisel hooajal vajab immuunsüsteemina tuntud keeruline organismi kaitsesüsteem tuge ja hoolitsust. Haiguste hooajal on eriti oluline jälgida oma toitumist, et see aitaks tugevdada meie vastupanuvõimet.

“Et saabunud pimeda ja külma perioodiga paremini toime tulla, oleme tihti sunnitud abi otsima toidulisanditest. Kui igapäevane vitamiinide võtmine on harjutamist vajav lisaliigutus, siis funktsionaalsete ja lisandväärtusega toiduainete oma igapäevasesse toidusedelisse kaasamine on kergem ja loomulikum viis enda ja oma pere tervist kaitsta. Näiteks näeme, et iga aasta sügistalvisel ja kevadisel gripihooajal muutuvad tarbijate seas eriti populaarseks jogurtijoogid, mis sisaldavad maailmas enim uuritud piimhappebakterit LGG, päikesevitamiinina tuntud D-vitamiini ning väsimuse ja kurnatuse vastu võitlevat B12-vitamiini,” sõnas Valio Eesti turundusdirektor Krista Kalbin.

Alljärgnevast loetelust leiate hulga vitamiine, mida sisaldavaid toiduaineid oma menüüsse kaasates kannate hoolt nii mitmekesise toidulaua kui ka tervise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles