Rakvere vallavalitsuse koosseis sai paika

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere vallavolikogu kinnitas kuueliikmelise Rakvere vallavalitsuse koosseisus Maido Nõlvak, Viktor Häninen, Aivar Aruja, Janek Seidelberg, Reimo Moor ja Nele Rogenbaum.

Vallavalitsuse ametisse kinnitamisega algasid ka uue vallavanema volitused. Alates 7. detsembrist asus vallavanema ülesandeid täitma Maido Nõlvak. Värske vallavanem ütles oma meeskonna valikut kommenteerides, et lähtus põhimõttest, et vallavalisuse koosseisus oleks inimesi nii Rakvere kui ka Sõmeru poole pealt.

“Traditsiooniliselt kuuluvad valitsusse vallavanem ja abivallavanem, Rakvere endine vallavanem Aivar Aruja tunneb kahtlemata läbi ja lõhki oma piirkonda, ettevõtja Janek Seidelberg kuulus ka eelmisse Sõmeru vallavalitsuse koosseisu ja jätkab ka nüüd, Reimo Moor töötab maksu- ja tolliametis ning on hästi kursis maksundusteemadega, Nele Rogenbaum on aga väga tubli kogukonnaaktivist,” iseloomustas Nõlvak oma uut meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles