Ägedate kuuskede linn: Rohuaia lasteaia kaunitar valmis teise ringi tränist

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki Rakvere Rohuaia lasteaia kuusk valmis taaskasutatavast materjalist, näeb see välja fantaasiarikas, omanäoline ja imeliselt kaunis, olles ­samal ajal ka laste lemmik.
Ehkki Rakvere Rohuaia lasteaia kuusk valmis taaskasutatavast materjalist, näeb see välja fantaasiarikas, omanäoline ja imeliselt kaunis, olles ­samal ajal ka laste lemmik. Foto: Margit Pelli

Rakveres on mitu marudat kuuske. Üks, sama fantaasiarikas kui linnakunstnik Teet Suure jõuluinstallatsioon, on juba teist aastat Rakvere Rohuaia lasteaias. Eelmine, munakarpidest kuusk on ammu unustuse hõlmas.

Nüüd oli ... alguses üks redel. Roheline. Millest sündis püstkoda. Imeline muutumine toimus tasa ja targu – nüüd kannab see ime kuuse nime. Sedakorda tuli mõttevälgatus niimoodi, et Rohuaia lasteaia õppealajuhataja Margit Pelli nägi internetis pilte, kus puidust karkass oli kaunistatud jõuluehetega. See tundus äge.

Ometi otsustati anda asjale oma nüanss. Nagu ikka, võib sellest  sündida midagi muud. Püstkoda tundus suurepärane mõte, sest seda saab hiljem kasutada näiteks lastepeol onnina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles