Vihula peakokk kodus süüa ei tee

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fred Ruubel on maitstava kastmega rahul. Seda ta sööks – seega võib seda ka restoranikülastajatele pakkuda.
Fred Ruubel on maitstava kastmega rahul. Seda ta sööks – seega võib seda ka restoranikülastajatele pakkuda. Foto: Meelis Meilbaum

Vihula mõis läheb jõuluajale vastu uue menüüga, mille pani kokku suve hakul ametisse asunud nooruke peakokk Fred Ruubel.

Kogu elu Tallinnas elanud ja töötanud Fred Ruubel polnud Vihulas mitte kunagi käinud, aga kui töökuulutust nägi ja kohale sõitis, oli asi selge.

“Ma ei ütleks, et just armusin, aga see, mida Vihula mõis tööalaselt pakub, on iga koka unistus,” sõnas ta. “Enda aiad, kasvuhooned, kohalikud tootjad ümberringi, suhtlus nendega – seda on Tallinnas väga raske leida.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles