Rakvere uus vallavanem astub täitsa parajatesse kingadesse (1)

Maarja-Liis Orgmets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maido Nõlvak.
Maido Nõlvak. Foto: Meelis Meilbaum

Sõmeru ja Rakvere valla ühinemisel tekkinud uue Rakvere valla juhiks sai Maido Nõlvak – mees, keda teatakse päästeameti töötajana, kuid ka pulmavanemana. Teda inspireerivad inimesed ja seltskondlikud tegevused, olgu rahvatants, näitlemine või ürituste juhtimine.

Maido Nõlvak (48) on tumeda juuksepahmaka, tugeva käepigistuse ja sitke kehaehitusega mees. Tugevust ja enesekindlust rõhutab tema hääletoon, mis mikrofoni võimendust ei vaja. Kui Maido oma tööalaseid loenguid peab, palutakse tal mõnikord natuke vaiksemalt rääkida. Pidavat kõrvadele hakkama. See hääl pole seni kordagi alt vedanud.

Kohtun Maido Nõlvakuga pisut enne seda, kui ta Rakvere vallavanema ametisse asub. See amet on talle väljakutse: nõuab suurt julgust, sest viimased 25 aastat on ta töötanud päästevaldkonnas, mida tunneb läbi ja lõhki.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles