Suur plaan: endine abilinnapea plaanib Margeri majast teha kultuurikantsi

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveres Pikal tänaval asuvas Margeri majas on toimunud ka varem kultuuriüritusi – eelmisel suvel oli see Rakvere teatri suvelavastuse mängupaigaks. Nüüd on Margeri maja ja kinnistu omanikul Rainer Miltopil mõte muuta paik kultuuritempliks.
Rakveres Pikal tänaval asuvas Margeri majas on toimunud ka varem kultuuriüritusi – eelmisel suvel oli see Rakvere teatri suvelavastuse mängupaigaks. Nüüd on Margeri maja ja kinnistu omanikul Rainer Miltopil mõte muuta paik kultuuritempliks. Foto: Meelis Meilbaum

Rakveres Pikal tänaval asuv Margeri maja ja selle kinnistu olid eelmise aasta suvel Rakvere teatri suvelavastuse “Maailma otsas” tegevuspaigaks.

Juba enne etendust oli kinnistu omanikul, endisel Rakvere abilinnapeal Rainer Miltopil küpsemas idee. Ärimees mõtles, et talle kuuluva firma Multi Margeri tootmisüksusest tühjaks jäänud ruumid võiksid saada kultuuriürituste paigaks. Mõeldud-tehtud.

Mõned kontserdid on juba toimunud, kuid neid pole laialt välja reklaamitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles