Sõitmist alustab Tallinna–Narva ekspressrong

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

10. detsembrist lisab Elron ekspressühenduse ka Tallinna–Narva liinile. Uus rongiliin lühendab oluliselt kahe linna vahelise vahemaa läbimist, tuues sõiduaja kahele tunnile ja 15 minutile.

Tallinna–Narva ekspressrong väljub iga päev Tallinnast Balti jaamast kell 11.22 ning jõuab Narva kell 13.37. Narvast alustab ekspressrong sõitu kell 10.49 ning Balti jaamas ollakse kell 13.03.

"See on meie kauaoodatud oluline samm kiirendada idasuunalist reisirongiliiklust," ütles AS-i Eesti Liinirongid juhatuse esimees Andrus Ossip.

"Uus liin on kiireim reisimisviis võrreldes kõigi teiste transpordiliikidega, mis loob Ida-Virumaa ja Tallinna vahelises liiklemises uusi, täiendavaid ja turvalisemaid reisimise võimalusi. Loodame, et ka järgnevatele aastatele planeeritud reisirongide liikumiskiiruse tõstmine kuni kiiruseni 135 kilomeetrit tunnis annab tulevikus võimaluse Ida-Virumaa rongireisijatele veelgi kiiremaid sõiduaegu pakkuda," lisas Ossip.

Tallinna–Narva ekspressrong alustab sõitu Balti jaamast ja peatub järgmistes peatustes: Kitseküla, Ülemiste, Tapa, Rakvere, Kiviõli, Jõhvi, Narva. 

10. detsembrist hakkas kehtima Elroni uus sõiduplaan, mis on leitav Elroni kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles