Tunnustus tõstis motivatsiooni taevasse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brenda Brigitta Vetik.
Brenda Brigitta Vetik. Foto: Meelis Meilbaum

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit lõpetas spordiaasta laupäeval Aqva konverentsikeskuses. Parimaks noorsportlaseks tunnistati Rakvere neiu Brenda Brigitta Vetik, kelle sõnul tuli tunnustus talle ootamatult. 

“Arvasin, et autasustatakse vaid võistlejaid, kes on edukalt esinenud tiitlivõistlustel, nagu on maailmameistrivõistlused ja Euroopa meistrivõistlused. Motivatsioon, millega niigi probleeme pole, on nüüd täiesti laes. Saada tunnustus millegi eest, mida teen siin maamunal kõige meelsamini ning millele olen niivõrd pühendunud, on suur rõõm,” rääkis Vetik.

Piiga nentis, et vahel tullakse ka jõusaalis tema juurde ning öeldakse, et elatakse kaasa. “On öeldud, et on näha, et teen asja südamega. Sellised sõnad tähendavad mulle palju ning olen neile inimestele väga tänulik. Töö käib ning tahan varsti konkurentsi pakkuda ka välisvõistlustel,” kõneles noor fitnessisportlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles