Vallad kaaluvad volikogu istungitest ülekannete tegemist

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrinas tehti videoülekandeid volikogu istungitest juba eelmise volikogu koosseisu ajal. Otseülekannetega otsustati jätkata ka pärast valimisi.
Kadrinas tehti videoülekandeid volikogu istungitest juba eelmise volikogu koosseisu ajal. Otseülekannetega otsustati jätkata ka pärast valimisi. Foto: Meelis Meilbaum

Praegu saab jälgida otseülekandeid Kadrina ja Väike-Maarja vallavolikogu istungitest. Istungitel toimuva pildilist vahendamist elanikele kaaluvad ka Haljala, Rakvere, Viru-Nigula ja Tapa vald.

Veebipõhiste otseülekannete eesmärk on pakkuda elanikele võimalust olla kohalikul tasandil tehtavate otsustuste ja muu infoga kursis juhul, kui ise istungile minna ei saa.

Väike-Maarja valla elanikud on saanud jälgida pärast valimisi toimunud kolme volikogu istungit valla Facebooki-lehelt. Kui praegu on kasutatud nutitelefoni, tahvelarvutit või kõigile kättesaadavaid tasuta rakendusi, on volikogus arutatud, kuidas minna edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles