Aineõpetajate innustajad mõtisklesid väärtuste üle

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hariduslike erivajadustega laste ainesektsiooni juht, Rakvere ametikooli õpetaja Kätlin Kruve võtab tänusõnad tehtu eest vastu VIROL-i tegevdirektor Sven Hõbemäelt.
Hariduslike erivajadustega laste ainesektsiooni juht, Rakvere ametikooli õpetaja Kätlin Kruve võtab tänusõnad tehtu eest vastu VIROL-i tegevdirektor Sven Hõbemäelt. Foto: Meelis Meilbaum

Mõelge nendele neljale inimesele, kes on teie 2017. aasta inimesed. Nad võiksid olla väljastpoolt teie lähedaste ringi. Just sellise ülesande andis koolide ainesektsioonide juhtidele aastalõpu­üritusel Karmeli koguduse pastor Gunnar Kotiesen.

Rakvere põhikooli aulas võtab võimust vaikus. Õpetajad mõtlevad. Ka sellest, mis oli aastas tähendusrikas. Kas kellegi jaoks ollakse ka ise aasta inimene?

“Küsimus pole märkamises, vaid selles, kuidas me mõjutame,” ütles Gunnar Kotiesen pedagoogidele. Lisades, et elu suurimad kingitused on need, mida ise tehakse. “Ollakse olemas ikka selleks, et luua väärtus,” sõnas pastor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles