Ujumistähed särasid meistrivõistlustel

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brita Rannametsa jaoks osutusid maakonna meistrivõistlused vägagi edukaks. Neiu lisas auhinnakappi tervelt kümme medalit.
Brita Rannametsa jaoks osutusid maakonna meistrivõistlused vägagi edukaks. Neiu lisas auhinnakappi tervelt kümme medalit. Foto: Meelis Meilbaum

Laupäeval peeti Tamsalu spordikompleksis Lääne-Virumaa parimate ujujate jõuproov. Kõige kirkamaid medaleid kogunes kohalike ujumistähtede arvele kamaluga.

Tamsalu piiga, tulevikulootus Brita Rannamets (noored, snd 2004 või 2005) läks koju kümne medaliga.Enda vanuseklassis sai ta kaela viis kuldmedalit. Kõige kiirem aeg õnnestus tal saavutada 50 m vabalt-, 50 m rinnuli-, 50 m selili-, 50 m liblik- ja 100 m kompleksujumises. Absoluutarvestuses võitis ta nelja kulla kõrvale ka 50 m rinnuliujumise hõbemedali. Sel alal osutus parimaks Anette Hallik. Teistes ujumisstiilides jättis Brita Rannamets konkurendid selja taha.

Piiga ise tunnistas, et läks maakonna meistrivõistlustele rahulikult ja keskendub rohkem nädala lõpul toimuvatele Eesti meistrivõistlustele. Kuigi medaleid lisandus tervelt kümme, on neiu sõnul ruumi järgmistele autasudelegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles