Repliik: Rakvere ruulib

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Herm.
Toomas Herm. Foto: Meelis Meilbaum

Teisipäeval oli mitmes väljaandes uudis, et Rakverele jõuluinstallatsioonidega üleilmset tuntust toonud linnakunstnik Teet Suur lahkub ametist. Rakvere linnapea Marko Torm väitis, et tema põhjust ei tea.

Meenutagem siis. Rakveres võimu haaranud kolmikliit kirjutas koalitsioonilepingusse, et linna Keskväljakut ei hakka kaunistama mitte jõuluinstallatsioon, vaid ehtne kuusk. Kui teadmine, et satuti üleriigiliseks naerualuseks, külapoliitikuteni jõudis, hakati viga parandama.

Teet Suur vastas telesaates Anu Välba küsimusele, et vaibale teda mitte ei kutsutud, vaid paluti. Suur pidanuks juba siis külapoliitikud pikalt saatma. Seda enam, et täpselt nii, nagu installing igal aastal maailmas tuntust kogus, käis igal aastal maailmakaardilt raskesti leitavas Rakveres kisma, kas seda installatsiooni on ikka vaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles