Epp Mäe mürab puhkuse ajal beebiga

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp valis kahe tõu vahel. Esialgu plaanis ta võtta prantsuse buldogi, kuid leidis, et väike vallatu beagle sobib tema aktiivse elustiiliga paremini.
Epp valis kahe tõu vahel. Esialgu plaanis ta võtta prantsuse buldogi, kuid leidis, et väike vallatu beagle sobib tema aktiivse elustiiliga paremini. Foto: Marianne Loorents

Aastalõpud kisuvad Eesti esimaadlejannal tavaliselt üritusterohkeks. Nii ka seekord. Saabuvad jõulud tulevad perekond Mäele aga veidike erilisemad: pühadelaua ääres sebib pisike sabaliputaja – neljakuune beagle’i-kutsikas Gerry.

Nädala alguses külastasid Epp ja Gerry Väike-Maarja kandis elavat Epu õde. Eile leidsid nad enne koju pealinna sõitmist aega, et Rakverest läbi põigata ja vallimäe lumistel nõlvadel väike jalutuskäik teha.

“Fuhh, ära võta seda!” keelas Epp uudishimulikku kutsubeebit. Gerry leidis maast kasutatud taskurätiku ja tahtis seda nahka pista. Praegu umbes kassisuurusele kutsikale meeldib kõike maas leiduvat hambaga proovida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles