Rakverele võib kaks kuuske väheks jääda (1)

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli aastat tagasi oli Rakveres palju jõulukuuski, aga siis olid nad Keskväljakul koos. Kuusefestival täidaks jõulupuudega kogu linna.
Neli aastat tagasi oli Rakveres palju jõulukuuski, aga siis olid nad Keskväljakul koos. Kuusefestival täidaks jõulupuudega kogu linna. Foto: Arvet Mägi

Mitu aastat piirdus Rakvere kuuseinstallatsiooniga. Tänavu on Kiri­kupargis ka tavaline kuusk püsti. Aasta pärast võib jõulupuid aga väga palju olla.

Rakvere ekslinnapea Andres Jaadla pakkus välja, et Rakveres võiks aasta pärast kuusefestivali korraldada. “Mõte pole tegelikult otseselt minu oma, vaid sündis volikogu revisjonikomisjoni koosolekul Anti Poolametsa ja Olev Puldre arutelust,” lausus Jaadla.

Tema hinnangul võiks linnavalitsus kaasata innovatiivseid kunstnikke kaugemaltki, miks mitte ka kunstiakadeemia tudengeid, ja ehtida linna kesklinnast kaugemalgi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles