Probleemsel Haljala–Aaspere teelõigul põrkasid kokku Opel ja Toyota

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii. Foto on illustratiivne.
Avarii. Foto on illustratiivne. Foto: Taavi Niittee / Valgamaalane

Täna kell 17.40 juhtus liiklusõnnetus Tallinna–Narva maantee õnnetusterohke Aaspere–Haljala teelõigul Sauste küla juures. Kokku põrkasid sõiduautod Opel ja Toyota. Esialgsetel andmetel toimus liiklusõnnetus siis, kui Tallinna poolt liikunud Opel kaldus vastassuunavööndisse ning põrkas kokku vastutuleva sõiduautoga Toyota. 

Toyota roolis olnud mehe viis kiirabi haiglasse kontrolli, autos teisi reisijaid ei olnud. Opelis viibinud inimesed, roolis olnud 1964. aastal sündinud mees ja teised reisijad, ei saanud vigastada. 

Mõlemad juhid olid kained ja turvavarustust kasutati nõuetekohaselt. Liiklusõnnetuse paigas oli teekate libe ning puhus kõva tuul.

Rakvere politseijaoskonna välijuht Toivo Grünberg ütles, et ilmastikuolud on praegu suhteliselt keerulised ning selleks, et turvaliselt sihtkohta jõuda, tuleb  valida ilmastikuoludele vastav sõidukiirus. "Liigselt kiirustades ning äkilisi manöövreid sooritades panevad juhid ohtu nii ennast kui ka kaasliiklejaid," sõnas Grünberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles