Pensionär Tõnu suutis liiklusseadust rikkuda kümnel korral

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paadunud liiklusrikkujad said tänavu politseilt sellise jõulukaardi.
Paadunud liiklusrikkujad said tänavu politseilt sellise jõulukaardi. Foto: Politsei

Politsei saatis maakonnas kuuekümne ühele paadunud liiklusrikkujale musta jõulukaardi, kõik kaardisaajad on mehed. Kohalikus pingereas troonivad 71-aastane Tõnu (kõik nimed muudetud) ja 22-aastane Toivo, mõlemad on patustanud kümnel korral.

Tõnu suurematest rikkumistest märkis politsei 14. oktoobril juhtunut: mees teostas Viru-Nigula vallas vedu, milleks puudus luba. Samuti oli tema juhitud veoauto ülekaaluline ja haagise registreerimistunnistust polnud. 3. veebruaril jäi Tõnu politseile vahele Haljala vallas Tallinna–Narva maanteel. Veoks puudus tal eriluba ja sõiduki mass ületas lubatu.

Toivo kihutas 14. mail Järvamaal Roosna-Alliku vallas teel, kus lubatud sõidukiirus oli 90 kilomeetrit tunnis, vähemalt 140-ga. Ka ei olnud Toivo sõiduk läbinud tehnoülevaatust. 6. juunil kupatas Toivo Rakvere–Haljala maantee 8. kilomeetril, kus lubatud sõidukiirus oli 90 kilomeetrit tunnis, vähemalt 120-ga. 11. juulil juhtis ta Haljala vallas veoautot, mille mass oli lubatust suurem. Samuti ei kasutanud Toivo nõuetekohaselt sõidumeerikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles