Rakvere Raibe: kalender 2018

Rakvere Raibe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Raibe: kalender 2018
Rakvere Raibe: kalender 2018 Foto: Rakvere Raibe, montaaž

Mehed tulid kokku, et panna väike pisar. Esimene mees küsis, kas halan sulle ka natuke; teine mees vastas, et ma juba halasin, ära mulle praegu rohkem juurde hala; kolmas mees ütles, et temale võib küll julgelt halada. Maksuameti seisukoht on, et kui Lätist, siis võib halada ainult enda tarbeks.

Jaanuar

  • 1. jaanuar: Richard Branson stardib Rakvere Keskväljakule püstitatud raketiga Kuu poole. Koos temaga lendab universumi avarustesse ka euroliidu kosmose­strateegia raportöör Andres Jaadla, asetades väljasõidu tipphetkel Kuul Ameerika ühendriikide lipu kõrvale Allan Jaakuse hiiglasliku valimisplakati.
  • 2. jaanuar: Rakvere linnapea Marko Torm laseb Roman Kusmale lepituseks veel paar jõulukuuske Aqva akna taha Parkali parklasse püsti panna. Siis kõrgub Kirikupargis nii tihe mets, et isegi kogenud seenelised eksivad sinna ära.
  • 5. jaanuar: Rakveres asuv India restoran Bamboo Garden hakkab kandma kena eestimaist nime India Laevakaitsjad, firmajoogiks pakutakse kokteili Rongi Katusel.
  • 18. jaanuar: Rakvere volikogu läheb peaaegu lõhki, sest ühe suure kultuurikeskuse asemel tahab osa võimuliidust rajada linna peale laiali 20 kultuuriputkat.
  • 20. jaanuar: Eelmise aasta teoks kuulutatakse eraisiku kategoorias Vinni valla nelikute sünd ja ühisteo kategoorias traditsioonilise jõulukuuse püstitamine Rakverre.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles