Ida-Virumaa tööstusparkidesse on oodata lähiajal 1500 uut töökohta

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööstuspark. Foto on illustratiivne.
Tööstuspark. Foto on illustratiivne. Foto: Margus Ansu / Postimees

Sihtasutuse Ida-Virumaa Tööstusalade Arendus tööstusparkidesse rajatakse järgmise kolme aasta jooksul hinnanguliselt 80 miljoni euro eest 1500 uut töökohta.

2018. aastal teevad ehitustegevuse alustamiseks ettevalmistustöid seitse ettevõtet ehk tänavu tuleb Ida-Virumaa tööstusparkides kõige aktiivsem ehitusaasta, töötajate värbamiseni jõuavad need ettevõtted tänavuse aasta lõpus või järgmise alguses, ütles sihtasutuse tegevjuht Teet Kuusmik.

SA Ida-Virumaa Tööstusalade Arendus on välja arendanud 250 hektarit tootmis- ja ärimaad, kus on kokku 134 krunti. Läbi on viidud detailplaneerimise protsess, projekteeritud ja ehitatud taristu, kuhu sihtasutus on investeeringuid teinud kokku rohkem kui kaheksa miljoni euro eest: Narva tööstuspargi kaks etappi, Jõhvi äripark, Kohtla-Järve tööstuspark, tänavu valmib Kiviõli äripargi taristu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles