Noorte­koondised startisid võidukalt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Balti mere korvpalli karikaturniiri kolmapäevastes avakohtumistes said eri vanuseklasside Eesti noortekoondised neljast mängust kolm võitu.

Lääne-Viru pallurite osalusel toimunud matšides alistas alla 16-aastaste poiste koondis Rootsi 93:87 (poolaeg 47:43). Kristjan Kroos pääses platsile kolmeks ja pooleks minutiks, mille jooksul märgiti statistikasse üks viga. Janari Alavere avamatšis meeskonna koosseisu ei mahtunud.

Alla 18-aastaste noormeeste koondis võitis Rootsit tulemusega 80:66 (39:31). Igati korraliku esituse pakkus Artur Konontšuk, kes vahetusest sekkudes viibis väljakul 19 minutit ja kerkis selle ajaga eestlastest 19 punktiga kõige resultatiivsemaks. 17-aastase Konontšuki seitsmest kaugviskest läbis korvirõnga kolm ja kuuest lähiviskest viis. Positiivse poole peale kanti lisaks neli lauapalli ja üks korviga lõppenud sööt, pahupoolele kaks pallikaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles