Šveitsi puurilukk töötas nagu kellavärk

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šveitsi koondise nooruke väravavaht Nikola Portner näitas Eesti koondise rünnakuid tõrjudes väga mitmekülgseid oskuseid ja head mängulugemist.
Šveitsi koondise nooruke väravavaht Nikola Portner näitas Eesti koondise rünnakuid tõrjudes väga mitmekülgseid oskuseid ja head mängulugemist. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti käsipalli rahvusmeeskond võõrustas maailmameistrivõistluste valiksarjas kolmapäeval Tallinnas Šveitsi tiimi, kellele vannuti alla 22:26 (poolaeg 11:14).

Kolme kohtumise järel on eestlastel oma kolmeliikmelises valikgrupis nüüd üks võit ja kaks kaotust. Oktoobri lõpupäevil peetud kahes esimeses mängus kaotati Bosnia ja Hertsegoviina meeskonnale võõrsil 24:31. Sama meeskonda võideti kodusaalis 29:25.

Viimases voorus on Eesti vastaseks pühapäeval võõrsil taas Šveitsi koondis, kellel on pidamata lisaks kaks kohtumist Bosnia ja Hertsegoviinaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles