Käsipalli järelkasv üllatas Lätis

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Spordiklubi Tapa 2003. ja 2004. aastal aastal sündinud käsipallipoisid juhatasid aasta sisse Lätis Ludzas, kust toodi kohaliku spordikooli korraldatud jõuproovilt kolmanda koha auhind.

2002. aastal sündinud ehk sisuliselt aasta või paar vanemate poistega konkureerides kaotasid treener Aron Jaanise hoolealused esimeses alagrupimängus Leedu klubide koondisele 12:15, alistasid siis suurüllatusena valgevenelaste Minski 17:15, Läti klubide koondise 18:16 ja lätlaste Salaspilsi 21:11.

Kolme võistkonna vahel tekkinud nõndanimetatud surnud ringis tagasid tapalased alagrupist Minski järel teisena pääsu poolfinaali. Seal vannuti võõrustajate Ludzale alla 10:15. Tasavägiselt kulgenud pronksimängus Kehraga näitasid Tapa poisid aga taas sisu ja võitsid koduse konkurendi, kes mullu teenis Eesti meistrikulla, 19:17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles