Kergejõustiklased võitsid mullu sada medalit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere gümnaasiumi neiu Kaireen Penek (ees) on üks paljudest tublidest noortest, kes “TV 10 olümpiastarti” sarjas kooli esindab.
Rakvere gümnaasiumi neiu Kaireen Penek (ees) on üks paljudest tublidest noortest, kes “TV 10 olümpiastarti” sarjas kooli esindab. Foto: Marko Mumm

​Möödunud spordiaasta kujunes Lääne-Viru maakonna kergejõustiklasi ühendavale Rakvere ViKe-le edukaks: klubi 40 sportlast võitsid Eesti meistrivõistlustelt eri vanuseklassides 100 medalit, mille hulgas oli 30 kulda, 34 hõbedat ja 36 pronksi. Medaleid jagus peaaegu kõikidest maakonna omavalitsustest pärit noorsportlastele.

Eesti Kergejõustikuliidu 70 liikmesklubi edukuse pingereas, mille koostamise aluseks on riigi eri vanuseklasside tiitlivõistlustel saavutatud tulemused, lõpetas Rakvere ViKe aasta 4. kohal. ViKe ette jäid Audentese Spordiklubi, Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi ja Tartu Spordiselts Kalev.

Rakvere ViKe pälvis alla 14-aastaste vanuseklassis 2., alla 18- ja 20-aastaste hulgas 3., alla 16-aastaste seas 4., täiskasvanute arvestuses 6. ning alla 23-aastaste hulgas 7. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles