Virumaa Teataja kolleegipreemia pälvis Toomas Erapart

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virumaa Teataja kolleegipreemia pälvis Toomas Erapart.
Virumaa Teataja kolleegipreemia pälvis Toomas Erapart. Foto: Margus Martin

Lääne-Virumaa päevaleht Virumaa Teataja andis kolmapäeval üle kolleegipreemia Muusa, mille pälvis kujundaja-küljendaja Toomas Erapart.

Äsjane auhinnasaaja on kaastöötajate sõnul väga keskendunud töömees, kellele ei meeldi aega raisata. “Ta toimetab oma vaiksel moel ja saab väga palju tehtud. Andekas, haarab lennult, teeb asju eriliselt. Proff. Sõbralik, leiab ise põnevaid lahendusi, aitab kaasa mõelda. Mõnusalt pedantne, tema peale võib kindel olla ja see, mis tehtud, on ka hästi tehtud,” luges peatoimetaja Aarne Mäe ette kolleegide hinnanguid.

Värske Muusa omanik pälvis möödunud aastal Eesti Ajalehtede Liidu preemia väiksemate lehtede olemuslugude kujunduskonkursil. “Sain küll aasta algul Eesti Ajalehtede Liidu kujundusauhinna, aga eks apsakaid on ka ikka olnud,” lausus Erapart. “Ükskord ilmus intervjuu ilma pildita – lehes oli lihtsalt valge kast. Korra oleks sama asi peaaegu juhtunud esilehe uudisega, aga sain sellel sabast kinni veel enne, kui jõudsin lehe trükikotta saata,” meenutas ta praeguseks juba humoorikaid seiku. “Olen unustanud lehe trükikotta saata ja pidanud seetõttu poolelt koduteelt kell 20.30 toimetusse tagasi sõitma. Ja möödunud aasta algul oli meil kaks päeva esilehel aastaarv 2016.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles